EOS 90 Hybrid

EOS 90 Hybrid {noPicture}

Το πιο πρόσφατο καινοτόμο ανοιγόμενο σύστημα της Europa. Το σύστημα βελτιστοποιεί τις κλιματικές συνθήκες συνδυάζοντας τους μέγιστους συντελεστές θερμομόνωσης με την μοντέρνα σχεδίαση. Η Ιδανική επιλογή για τον εκσυγχρονισμό των παραθύρων με πιστοποίηση παθητικής κατοικίας. Το EOS 90 Hybrid είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα για ενεργειακά αποδοτικές κτηριακές λύσεις και προσφέρει πιστοποιημένη παθητική θερμομόνωση από το Ινστιτούτο παθητικών κτηρίων (https://passivehouse.com/).

 



Το πρωτοποριακό σύστημα αλουμινίου με την έκδοση EOS90 PH.SI Hybrid επιτυγχάνει το βέλτιστο συνδυασμό παγκοσμίως έναντι όλων των συστημάτων της κατηγορίας του, με πλάτος πλαισίου 180mm και συντελεστή θερμομόνωσης Uw = 0,68 W/m2K.

Η αυξημένη ηχομείωση επιτυγχάνεται με τα ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά από αφρώδες EPDM και την δυνατότητα χρήσης υαλοπίνακα έως 80mm το οποίο σημαίνει πως είναι ιδανικό για χρήση σε αστικές περιοχές.

 

Το πρωτοποριακό σύστημα αλουμινίου με την έκδοση EOS90 PH Hybrid αποτελεί μέχρι σήμερα το βέλτιστο συνδυασμό παγκοσμίως με πλάτος πλαισίου 150mm και συντελεστή θερμομόνωσης Uw=0,75 W/m2K.

Βασικά Χαρακτηριστικά Συστήματος

Μοντέρνα αισθητική
Αυξημένη Ασφάλεια με Μηχανισμό Περιμετρικού Κλειδώματος
Σχεδόν απόλυτο επίπεδο θερμομόνωσης και ηχομόνωσης με:
- την χρήση πολυαμιδίων 54mm
- την δυνατότητα χρήσης διπλού ή τριπλού υαλοπίνακα πάχους έως 80mm
- μονωτικά υλικά στο εσωτερικό των προφίλ
- πρόσθετη μόνωση περιμετρικά των υαλοπινάκων
- ελαστικά συνδιέλασης, πλήρως ανακυκλώσιμα (EPDM-ExpandedEPDM)
Ιδανική επιλογή για τα παθητικά κτήρια με σχεδόν μηδενική ενεργειακή κατανάλωση.

 

 

Πίσω