Όροι

 
Συριανός
Σιδηροκατασκευές - Αλουμινοκατασκευές Καισαριανή

Η εταιρεία "ΣΥΡΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ" βρίσκεται στην Αθήνα στην περιοχή της Καισαριανής. Αντικείμενο εργασιών της έχει τις μεταλλικές κατασκευές, ενώ δραστηριοποείται τόσο στο χώρο του αλουμινίου, όσο και στο χώρο του σιδήρου, καθως επίσης και στις κατασκευές με inox.

Η εμπειρία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορούν να σας εγγυηθούν την σωστή δουλειά και το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές της αγοράς.Απευθυνθείτε σ'εμάς:
για οποιαδήποτε κατασκευή χρειάζεστε, καθώς σας προσφέρουμε άμεση και δωρεάν μελέτη - εκτίμηση του χώρου σας. 
 
 

 

 

Η εταιρεία "ΣΥΡΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ" βρίσκεται στην Αθήνα στην περιοχή της Καισαριανής.Αντικείμενο εργασιών της έχει τις μεταλλικές κατασκευές.Δραστηριοποείται τόσο στο χώρο του αλουμινίου, όσο και στο χώρο του σιδήρου,καθως επίσης και στις κατασκευές με inox.

Η εμπειρία μας,ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορούν να σας εγγυηθούν την σωστή δουλειά και το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας ,στις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές.

Απευθύνεται τόσο σε τεχνικές-κατασκευαστικές εταιρείες,όσο και σε ιδιώτες.Ασχολείται με συστήματα αλουμινίου των εταιρειών EUROPA και ALOUSYSTEM και διαθέτει την κατάλληλη πιστοποίηση της σήμανσης CE.

Η εταιρεία μας παραγεί κουφώματα αλουμινίου όλων των τύπων.Ανοιγόμενα-συρόμενα-ανασυρόμενα-ανασηκούμενα-φυσούνες πτυσσόμενες-κουρμπαριστά-τοξωτά με ή χωρίς θερμοδιακοπή.Επιπλέον κατακευάζει χωρίσματα αλουμινίου-ψευδοροφές-ρολλά-σίτες-καγκελα αλουμινίου.

Επίσης κατασκευάζουμε πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας-παραδοσιακά κάγκελα-σκάλες-πατάρια-γκαραζόπορτες με ή χωρίς μηχανισμό καθώς και κατασκευές από inox.Παράλληλα διαθέτουμε πόρτες ασφαλείας όλων των τύπων.

Για οποιαδήποτε κατασκευή σας, απευθυνθείτε σε εμάς για άμεση και δωρεάν μελέτη του χώρου σας.